Landgoed Anna's Parck Ruigeweg St. Maartensbrug

Herstellen in een rustige en luxe omgeving

Herstellen in alle rust op Landgoed Anna's Parck

IMG_5271-anna-parck-landgoed.jpg

Naast de volledig ingerichte vakantie-appartementen is er de mogelijkheid van een herstelverblijf.

Bijkomen en/of herstellen in een luxe landelijke omgeving?

Na ruim 2½ jaar restaureren van de gebouwen, zowel de ouder boerderij als het naastgelegen landhuis, is de eerste fase voltooid. De appartementen gesitueerd in het landhuis hebben een volledige metamorfose ondergaan. Het omliggende park is volledig door een landschapsarchitect onder handen genomen. Er zijn diverse privé en gemeenschappelijke terrassen aangelegd om heerlijk in, of zo u wenst uit, de zon relaxen en te genieten van de landelijke noordhollandse omgeving met in het voorjaar en de zomer rondom kleurrijke geurende bloembollen velden.

De zelfstandige appartementen met ieder een eigen woonkamer en een of twee slaapkamers, douche, keuken en toilet zijn van alle gemakken voorzien en zeer ruim van opzet. De appartementen zijn ieder in een eigen landelijke styl ingericht en volledig selfsupporting. Een linnenpakket behoort natuurlijk tot de standaard inrichting bij uw aankomst en u kunt er voor kiezen om dit pakket tijdens uw verblijf van een (mid)week verblijf te laten verschonen op een woensdag.

Een herstelverblijf is minimaal 7 dagen en maximaal 6 weken.

De vakantieappartementen zijn ook geschikt voor mensen die in alle rust en vrijheid willen revalideren. Mensen die zorgbehoeftig zijn en (eventueel met hun eigen familie of kennissen) willen herstellen van een lichamelijke behandeling, gezondheidsprobleem of een operatieve ingreep. Voor deze speciale vakantiegasten zijn onze “zorg consulenten” (artsen) beschikbaar om uw eventuele medische vragen te begeleiden. Ook hebben we natuurlijk relaties met diverse disciplines in de zorg (thuiszorg, Fysiotherapie e.a.) zodat uw behandeling tijdens uw vakantie gewoon door kan gaan. Op deze wijze vieren onze “herstellende” vakantiegasten eveneens van een welverdiende vakantie.

Geniet van de zalige rust en ruimte die zelden of niet meer te vinden is in Nederland, vlakbij Schagen (8 km), Schoorl (10km), Bergen (15km), Sint Maartens Zee (3km) en vele, vele andere leuke en gezellige dorpjes en gehuchten.

Laat u verwennen

Naar wens kunnen fietsen verzorgd worden, evenals catering voor uw ontbijt, lunch, brunch en diner, kunt u gebruik maken van de catering via onze Huiscateraar. Kortom laat u eens echt verwennen.

Onze 4 sterren locatie is uniek in zijn soort in Nederland en de ligging is in de geroemde landelijke omgeving van midden Noord-Holland aan de voet van het bekende Ananas-bos.

Neem voor meer informatie over herstelmogelijkheden contact met ons op.

  

Landgoed Anna's Parck